O Nas

DOORS.COM.PL S.C.

80-264 Gdańsk

Al. Grunwaldzka 142

NIP 957-103-11-68

tel. 58-344-77-66

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

www.doors.com.pl


Realizując obowiązek informacyjny wynikający z przepisów rozporządzenia PE i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27.04.2016 r. o ochronie danych osobowych (Dz. Urz. UE.L Nr 119, str.1) w dalszej treści RODO informujemy, że:

Firma
DOORS.COM.PL S.C. Al. Grunwaldzka 142 80-264 Gdańsk; , tel. 58-344-77-66 e-mail Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. jest administratorem Państwa danych osobowych,

Państwa dane osobowe przetwarzane będą na podstawie prawnie uzasadnionego interesu Firma
DOORS.COM.PL S.C., tj. na podstawie art. 6 ust. 1 lit.f RODO wyłącznie dla zawarcia i realizacji wiążących nas z Państwem umów oraz w celu marketingu własnych produktów i usług, dochodzenia ewentualnych roszczeń wynikających z umów i nie będą udostępniane innym podmiotom, poza firmami świadczącymi na rzecz Firma DOORS.COM.PL S.C. usługi przy zastosowaniu wymaganych prawem zabezpieczeń,

Państwa dane osobowe będą przetwarzane przez czas niezbędny dla realizacji umów, dochodzenia ewentualnych roszczeń, prowadzenia marketingu własnych produktów i usług, a po tym czasie zostaną zarchiwizowane a na wniosek klienta mogą być usunięte,

- podanie przez Państwa danych osobowych jest warunkiem zawarcia umowy i udziału w marketingu, a ich nie podanie spowoduje brak możliwości zawarcia umów i ich realizacji,

- przysługuje Państwu prawo dostępu do treści swoich danych osobowych, prawo żądania ich sprostowania, usunięcia i ograniczenia przetwarzania, a także prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a ponadto prawo do przenoszenia danych,

- posiadają Państwo prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych w przypadku naruszenia ochrony danych osobowych,

-Państwa dane osobowe nie będą podlegać zautomatyzowanemu przetwarzaniu, w tym profilowaniu,

- Państwa dane nie będą udostępniane poza granice UE,

- Państwa dane mogą być udostępniane współpracującym z administratorem firmom spedycyjnym, w zakresie adresów dostaw towarów oraz danych osób uprawnionych do ich odbioru. Odbiorcami Państwa danych osobowych mogą również być firmy świadczące usługi w zakresie: wybranych przez państwa usług w tym montazowych, obsługi informatycznej, księgowej, prawniczej i transakcji bankowych.

- Powyższe informace nie wymaga podjęcia przez Państwa jakichkolwiek działań.

Z poważaniem

Piotr Gołąb, Michał Gruczka

153
Awards and Nominations
6
Successful projects
17
We have clients all over the world
24/7
Clients Support

doors.com.pl

  • aleja Grunwaldzka 142, 80-264 Gdańsk
  • vis a vis Galeria Bałtycka
  • 58 344 77 66
  • biuro@doors.com.pl

PRODUCENCI